Zakelijk

Nog tot 1 juni gratis zakelijk adverteren,Laat je bezoekers het weten dat je terras weer geopend is

Hoogeveen – Mogelijk mogen terrassen met zitplaatsen waarbij 1,5 meter afstand tot elkaar wordt gehouden per 1 juni weer openen. Dit wel onder diverse voorwaarden zoals te lezen staat op de site van de Rijksoverheid.

Wij van Regionieuws Hoogeveen begrijpen hoe moeilijk ondernemers in Hoogeveen en omstreken het nu hebben. Daarom willen wij ondernemers in de gemeente Hoogeveen graag de mogelijkheid geven om toch hun reclame of noodoplossingen als bezorging of andere zaken bij de consument te krijgen. Normaal betaald u voor een zakelijke en commerciële mededeling de gebruikelijke kosten om bij ons op de site en op Facebook te komen.

Wij willen lokale ondernemers die getroffen worden door het COVID-19 virus de mogelijkheid geven om gratis commerciële mededelingen te doen op onze site. In eerste instantie duurde deze actie tot en met 6 april 2020, maar door de verlengde maatregelen door de overheid, hebben wij besloten deze actie te verlengen tot en met 1 juni 2020.

Heeft u vragen over deze mogelijkheid mag u een mail sturen naar adverteren@websitehoogeveen.nl wij zullen dan zorgen dat al uw advertenties bij ons op de site worden geplaatst in de rubriek ‘Zakelijk’. Graag in de mail vermelden wie u bent en wat u aanbiedt en evt een foto meesturen voor het persbericht. Bij vragen zullen wij nog contact met u opnemen. En met 20.000 unieke bezoekers per dag , mogen we gerust stellen dat we grootste nieuws site uit de gemeente Hoogeveen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen