De IJshazen starten hun skeelertraining

Hoogeveen: De Schaatstrainingsvereniging De ijshazen start morgenavond weer hun skeelertraining. Met name voor de jeugd een mooie gelegenheid om eens mee te doen.

Nu alle leeftijden weer mogen sporten, gaan ook de skeelertrainingen van Schaats-trainingsvereniging De IJshazen weer beginnen. De skeelertrainingen van S.T.V. De IJshazen gaan dinsdag 12 mei weer beginnen om 18.00 uur en vrijdag 15 mei om 18:30 uur. Skeeleren is geen contactsport en daarom een prima sport om in deze coronatijd te beoefenen.

Veel mensen hebben de afgelopen weken skeelers gekocht. Overal op straat zie je mensen skeeleren. Daarom denkt de vereniging dat het leuk is om lessen voor iedereen aan te bieden. Tijdens de training krijg je de techniek snel onder de knie. En áls het komende winter hard genoeg vriest om te kunnen schaatsen, dan ga je dankzij de skeelertraining als een speer op de schaatsbaan. En goed om te weten: ben je geen lid van S.T.V. De IJshazen, maar wel gek op skeeleren? Lijkt het je leuk om in groepsverband te trainen? Mooi, je mag komen meetrainen! Je kunt je hiervoor aanmelden via ledenadministratie@ijshazen.nl. Helm is verplicht!

Skeeleren vind plaats op de skeelerbaan aan de Bentincksdijk 17 in Hoogeveen. Daar ligt een gave skeelerbaan met rondes van 650 meter en 200 meter.

 

Deel dit bericht!

Geef een antwoord