Stadsfestival Hoogeveen verplaatst naar 10 juli 2021

Hoogeveen – Tot grote teleurstelling van de organisatie zal de eerste editie van Stadsfestival Hoogeveen, waar we ze enorm naar hebben uitgekeken, op zaterdag 11 juli 2020 geen doorgang vinden.De organisatie hield er gezien alle ontwikkeling rondom het coronavirus al rekening mee en nu is het door de overheid definitief besloten: alle evenementen tot 1 september 2020 zijn niet toegestaan.
Ze zagen het al voor ons: de grote en feestelijke eerste editie van het festival met elkaar vieren, genietend van mooie muziek, het samenzijn en een festivaldag voor in de boeken. Maar uiteraard staat de gezondheid voor ons voorop en kunnen ze niets anders doen dan ons neerleggen bij de veiligheidsmaatregelen.
De organisatie heeft achter de schermen al kunnen inspringen op de situatie en er is meteen ook goed nieuws te melden: de eerste editie van Stadsfestival Hoogeveen wordt verplaatst naar zaterdag 10 juli 2021! We moeten het grote feest dus een jaartje uitstellen maar we zijn ervan overtuigd dat we het dubbel en dwars gaan inhalen en nóg harder gaan feesten om zo alsnog een onvergetelijke festivaldag te beleven!
Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de 2021 editie, kaartkopers zullen hier binnenkort per mail over geïnformeerd worden. Het zijn bewogen tijden voor iedereen en om Stadsfestival Hoogeveen volgende jaren te kunnen blijven organiseren, hopen we dat jullie de gekochte tickets bewaren. Met jullie steun kan het festival blijven bestaan en kunnen we deze zware klap verzachten. We’re in this together!
Houd jullie enthousiasme vast tot 2021 en we hopen jullie allemaal gezond en wel op ons mooie festival welkom te mogen heten, tot volgend jaar allemaal!
Deel dit bericht!

Geef een antwoord