Dit weekend wordt het mooi weer! Maar hou je aan de maatregelen!

Hoogeveen – Dit weekend wordt het mooi weer! Dat is vaak een moment waarop we er met z’n allen massaal op uit gaan: BBQ, voetballen, picknicken in het park of plantsoen.
Het zal dus extra moeilijk zijn om juist dit weekend ook thuis te blijven. Maar doe dit wel! Want als jij naar buiten gaat, breng je niet alleen je eigen gezondheid in gevaar, maar ook die van de mensen om je heen.
Als je je niet aan de maatregelen houdt, riskeer je een boete. Dit willen we allemaal voorkomen. Jij, maar ook de politie. Dus spreek ook vooral elkaar aan!
Blijf thuis, ook al schijnt de zon. Des te eerder kunnen we er weer met z’n allen genieten van de mooie dingen van het leven.
Denk ook aan de ouderen en kwetsbaren
Natuurlijk is het advies zoveel mogelijk binnen te blijven. Maar een kleine helpende hand bij ouderen of kwetsbare mensen is niet verboden. Zelfs gewenst! Denk hierbij aan een boodschapje meenemen als u zelf boodschappen doet, de container aan de weg zetten of een klein (telefonisch ) sociaal gesprekje. Vooral in deze tijd!

Dit weekend wordt het mooi weer! Dat is vaak een moment waarop we er met z'n allen massaal op uit gaan: BBQ, voetballen, picknicken in het park of plantsoen.Het zal dus extra moeilijk zijn om juist dit weekend ook thuis te blijven. Maar doe dit wel! Want als jij naar buiten gaat, breng je niet alleen je eigen gezondheid in gevaar, maar ook die van de mensen om je heen. Als je je niet aan de maatregelen houdt, riskeer je een boete. Dit willen we allemaal voorkomen. Jij, maar ook wij als politie. Dus spreek ook vooral elkaar aan!Blijf thuis, ook al schijnt de zon. Des te eerder kunnen we er weer met z'n allen van genieten.#wedoenditsamen #blijfthuis #blijfgezond

Gepostet von Politie Hoogeveen am Freitag, 3. April 2020

Deel dit bericht!

Geef een antwoord