Stay Tuned Festival trekt stekker er uit

Hoogeveen – Het bestuur en vrijwilligers van het Stay Tuned Festival laten weten dat ze gaan stoppen. De reden hiervoor is dat het niet meer te combineren valt met hun agenda’s en werk.

Het bestuur vind dit erg jammer maar kijken goed terug op de afgelopen jaren. Ze willen dan ook iedereen bedanken die het festival afgelopen jaren  heeft of vrijwillige inzet heeft getoond.

Het Stay Tuned Festival is een idee dat ontstaan is door 4 vrienden, die allemaal van muziek houden, maar ook van God! Hier wilden de 4 mannen eigenlijk wel wat mee doen. Ze hebben samen de koppen bij elkaar gestoken en zo werd in 2017 het eerste festival georganiseerd in de Cirkel in Noordscheschut. In november 2019 vorig jaar werd het 3e editie van het Stay Tuned Festival georganiseerd in het Podium in Hoogeveen.

Het Stay Tuned Festival was een festival waarop verschillende bands in elk hun eigen genre spelen. Wat wél overeenkomt, is dat alle bands een Christelijke inslag hebben. Het doel van het Stay Tuned Festival was dan ook om mensen in contact te brengen of in contact te houden met het geloof, door middel van muziek.

 

Deel dit bericht!

Geef een reactie