Sport

Smash Hoogeveen wint thuis met 7-1 BC GO! Groningen

Na een nederlaag van 2-6 vorige week, uit tegen ELO United uit Hengelo, heeft team 1 van Smash Hoogeveen zich deze week weer herpakt en kon een mooie winst van 7-1 binnen slepen.

Na twee spannende driesetters in de dubbels, van zowel de heren als de dames, wisten deze beide de winst naar zich toe te trekken. Met een 2-0 voorsprong konden zij beginnen aan de singles.

De heren Pim Nijmeijer en Jos Rollman wisten beiden hun single partijen in 2 sets binnen te halen. De dames hadden het iets moeilijker. Roos van Goor wist na een driesetter haar tegenstandster te verslaan. Invaller Edith Nijmeijer-te Velde speelde een goede partij maar kon, na winst van de tweede set, de derde set net niet naar zich toe trekken. Met een voorsprong van 5-1 kon het eerste team van Smash al niet meer verliezen. De eerste mix van Roos van Goor en Pim Nijmeijer werd redelijk makkelijk in twee sets gewonnen. De tweede mix, gespeeld door Melissa Santinge en Jos Rollman, ging iets moeizamer maar werd toch in twee sets binnen gesleept. Door deze 7-1 winst behoud team 1 haar derde plek in de poule.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen