Amusement

[Foto update] Tweede avond Muziekweekend Pesse begint rustig

Pesse – De tweede avond van het Muziekweekend in Pesse geeft een ander contrast dan de eerste avond. Om half 8 begint de avond rustig en kabbelt de aanloop rustig door. Er zijn nog kaarten beschikbaar aan de kassa.

Om half 8 begint de Manfred Mann’s Earthband. Het is nog erg rustig op het terrein. Later zullen ook Racoon en UB40 ft. Ali, Astra & Mickey het podium betreden.

Gedurende de avond volgen meer foto’s en updates.

Update 20:10 uur

Het wordt langzaam drukker op het terrein en de aanloop begint nu goed op gang te komen. De Manfred Mann’s Earthband krijgt het publiek met enkele bekendere nummers goed op gang en het begint steeds gezelliger te worden. Om 9 uur begint UB40 ft. Ali, Astro & Mickey met hun optreden.

Update 21:09 uur

UB40 heeft net het podium betreden en trekt het publiek naar binnen in de tent. De sfeer zit er goed in en inmiddels is het een stuk drukker op het terrein. De band zal 1,5 uur optreden.

Update 01:40 uur

UB40 heeft hun optreden fantastisch neergezet. Het publiek werd naar binnen getrokken en het werd toch nog even flink druk! De band zong enkele nieuwere liedjes, maar vooral de echte klassiekers van het vroegere UB40 voor de band opgesplitst werd. Om 11 uur betrad Racoon het podium voor hun optreden, dat eveneens veel mensen trok. De avond is erg gezellig verlopen, ook al is de opkomst lager dan de eerste avond. Na Racoon vond er nog een afsluitende feest plaats.

Foto’s: GD Fotografie. Tekst: Judith Bos.

Geef een reactie