Thrianta wint ook van k.c. Rodenburg

Afgelopen zaterdag speelde de ittica-formatie in het activum tegen K.C Rodenburg. In een wedstrijd waarin de geel blauwen niet achter hebben gestaan wist Thrianta uiteindelijk te winnen met 23-16.

In de openingsfase van de wedstrijd liet Thrianta zien dat het vol voor de winst ging. Zo tekende de Hoogeveensche korfballers voor de eerste twee doelpunten. De gasten uit Leek antwoorden snel door de stand weer op 2-2 te zetten. Hierna zou Thrianta de rest van de wedstrijd aan de goede kant van de score blijven. Tot 5-4 bleef Rodenburg redelijk in het spoor maar via vier doelpunten op rij liepen de hoogeveeners uit naar een gat van vijf 9-4. Tot aan de rust veranderde er weinig aan het gat tussen de ploegen. De ruststand was 11-7.

Het waren de gasten die het beste uit de kleedkamers kwam. Rodenburg verkleinde de achterstand dan ook tot een gat van twee 12-10. Hierna kreeg de thuisploeg weer grip op de wedstrijd en de geel blauwen vergrote de voorsprong tot een gat van zes 16-10. Hierna bleef Thrianta lekker door scoren en zo liep de ploeg uit Hoogeveen verder uit 22-14. Hierna werd de wedstrijd rustig uitgespeeld. Uiteindelijk werd er afgefloten bij een 23-16 eindstand.

Door deze overwinning blijft Thrianta ongeslagen. Volgende week gaan de geel blauwen op bezoek in Enschede. Waar het EKC nääs treft. Ook deze ploeg is nog zonder punt verlies

Deel dit bericht!

Geef een antwoord