Luisteren naar je kind, Oudertraining in Hoogeveen

Hoogeveen – Hoe kun je door echt te luisteren het zelfoplossend vermogen van je kind aanboren en stimuleren? De training Luisteren naar je kind is bedoeld voor ouders/verzorgers die beter/anders willen leren omgaan met en reageren op de gevoelens van (hun) kinderen. De training bestaat uit vier bijeenkomsten van twee uur.

 

Trainer Diny Hettinga licht toe: “Zonder dat we het door hebben, zijn we als ouders/verzorgers nogal eens aan het zenden in de richting van onze kinderen, in plaats van aan het luisteren naar onze kinderen. Net als volwassenen hebben ook kinderen het af en toe moeilijk met hun gevoelens. Met gevoelens van kinderen gaan we aan de slag tijdens de training. En met de vraag hoe je je kind het beste kunt helpen als hij of zij boos, verdrietig of bang is.”

 

Wil je leren en ervaren welke reacties bijdragen aan meer zelfvertrouwen en meer zelfstandigheid van je kind. Meld je dan aan voor de oudertraining. Bij voldoende aanmeldingen geven we dit jaar nog eenmaal deze training. De training staat gepland op drie maandagen in november: 4, 11 en 18 november van 9.30 tot 11.30 uur en er is een terugkombijeenkomst op 9 december.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met de trainer via e-mail: sww@swwh.nl of bel 0528 278 855. Ook als je wel zou willen deelnemen, maar het tijdstip niet handig voor je is.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord