Gezocht: met spoed winterkleding

Hoogeveen  – Met de winter voor de deur zijn vrijwilligers naarstig op zoek naar winterkleding. Deze kleding komt ten goede aan vluchtelingen die nog steeds aankomen in Lesbos. En in onmenselijke omstandigheden in kampen leven.

Het steunpunt dat voor Hoogeveen en omgeving de kleding  voor voor de stichting Because We Carry wil graag zoveel mogelijk spullen inzamelen. Het eerstvolgende transport richting Lesbos staat begin november gepland. Dit transport wordt gesponsord door  Doterra essentiële oliën (sharing oil and love).  De vrijwilligers hopen tot en met 11 oktober zoveel mogelijk schone en hele kleding in te zamelen. Ook zijn knuffels en schone dekens/slaapzakken/lakens van harte welkom.

Waar kan je de spullen kwijt?

Heeft u kleding? neem dan contact op met samenhelpen@outlook.com

Wie is Because We Carry

Because We Carry gelooft dat je zelf de verandering moet zijn die je graag ziet in de wereld. Daarom gaan er via Because We Carry wekelijks teams van vrijwilligers naar Lesbos om daar mensen op de vlucht te helpen.

Naast het uitdelen van het broodnodige als eten, tenten en droge kleren, proberen de teams van BWC ook een glimlach, respect en wat hoop te brengen. We houden van daadkrachtige naastenliefde en ons motto is dan ook #‎nietlullenmaarpoetsen.

Om onze hulp zo relevant en efficiënt mogelijk te laten zijn, bepalen we ter plekke waar het meeste behoefte aan is. Voor ons handen-uit-de-mouwen-werk hebben we goedkeuring van de UNCHR en we werken dagelijks intensief samen met andere hulporganisaties, zoals o.a. Movement On The Ground en The Giving Food Truck.

 

Deel dit bericht!

Geef een antwoord