Lead gaat zorgen voor een topfeest in Nieuweroord

Nieuweroord- De 51e feestweek in Nieuweroord zal zaterdagavond groots worden afgesloten. De organisatie heeft namelijk exclusief voor Nieuweroord de coverband Lead weten te strikken.

De coverband LEAD bestaat uit zes jonge muzikanten. Gekenmerkt door opvallende verschijningen in de frontlinie worden de covers 100 % live gebracht. Een enorme lading enthousiasme, de juiste dosis humor en een breed allround repertoire maakt Lead een band voor elk evenement.

En toen was er LEAD!
Vijf heren en een charmante dame hebben samen maar één doel voor ogen: Feest! En een feest kun je verwachten wanneer deze muzikale party animals het podium betreden. Vanaf het startschot word je wakker geschud om vervolgens onvermijdelijk deel te nemen aan het losgaan op de beste hits van toen en nu!

Handelsmerk van LEAD is 100% live muziek waardoor er niets aan het toeval wordt overgelaten en je van de ene hit in de andere rolt tijdens de naadloos aaneengesloten medleys die je voorgeschoteld krijgt. Door hun breed georiënteerde repertoire zul je als feestganger niets te kort komen. Bon Jovi, Wildstylez, Normaal, Hazes, Queen, Snollebollekes, Bruno Mars, Meeuwis, AC/DC is maar een kleine greep uit het allesomvattende muzikale spektakel dat deze band de zaal in blaast!

Laat je meenemen in deze waanzinnige muzikale wereldreis en ga mee met LEAD.

Lead staat zaterdagavond 17 augustus vanaf 21.00 uur op het podium van het evenementen terrein in Nieuweroord. Voorverkoop bij cafetaria Troost in Noordscheschut of bij Jannie Haverman Slag 1 in Nieuweroord. Zaterdagavond ook Kaartverkoop aan de tent

Deel dit bericht!

Geef een antwoord