Woensdag eerste vakantie speeldag in de Weide

Hoogeveen – Het is alweer de zesde keer dat wijkvereniging De Weide de vakantiespeeldagen organiseert op de laatste twee woensdagen van de zomervakantie op het grasveld naast het wijkgebouw aan de Ploeger 10. Dit jaar op 14 en 21 augustus.

Vanwege het 45-jarig bestaan van de wijkvereniging zijn voor de eerste dag (14 augustus) staan er maar liefst 10 attracties besteld waaronder de Tobbedansglijbaan (bij mooi weer natuurlijk) en voor de kleintjes de Dolfijnglijbaan. Verder staat er een klimpalm, een slingerbal, een paddenstoel ballenbak, een Brandweerwagen springkussen een piratenboot en een survivalbaan. Voor de voetbalfanaten het grote voetbal darts spel.
Op de tweede dag staan er 9 attracties opgesteld met o.a. de dragon survivalbaan en het bleeper springkussen met IPS.

Voor slechts € 2,00 kunnen de kinderen zich de hele dag vermaken en zij krijgen ook nog een beker limonade en een ijsje. Voor de ouders is er koffie, frisdrank, wijn en bier.
De beide vakantiespeeldagen beginnen om 10 uur en duren tot 17.00 uur
De organisatie merkt wel op dat wanneer de weersverwachting voor een van de dagen slecht is en daaronder wordt verstaan veel wind en/of onweer dan wordt de dag om veiligheidsredenen geannuleerd, maar de organisatie hoopt natuurlijk op een stralend zonnetje

Deel dit bericht!

Geef een antwoord