Echtpaar Van Hoorn-Elferink 60 jaar getrouwd

Hoogeveen – Wim van Hoorn en Agnes Van Hoorn-Elferink zijn vandaag 60 jaar getrouwd. Namens de Gemeente Hoogeveen bracht burgemeester Karel Loohuis hun de gelukswensen over. En ook de Koning en Koningin waren hen niet vergeten.

Al weer 10,5 jaar wonen ze in Hoogeveen. Daarvoor woonden ze in Zaanstad en daarvoor in Amsterdam. Toen hun kinderen en kleinkinderen verhuisden naar Friesland en Groningen besloten ze om dichterbij te gaan wonen. Van Hoogeveen hadden ze toen nog nooit gehoord, wel van Hoogezand-Sappemeer. “Dit huis stond op ons te wachten toen wij op zoek gingen naar een huis in het noorden”, zegt Agnes. Hun droomhuis op een prachtlocatie. Met gezellige buren. Gezamenlijk met alle buren (6 huizen) houden ze een gezellige avond om de 2 maanden bij een van de buren thuis om bij te praten.

Wim en Agnes zijn sportieve mensen. Jaren hebben ze samen op tennis gezeten. Maar 2 jaar geleden moest Wim er mee ophouden i.v.m. gezondheidsklachten. Maar Agnes tennist nog zeker 2 keer in de week. Samen bridgen ze ook en als het even kan pakken ze natuurlijk de fiets. Ze hebben ook al verscheidene keren meegedaan aan de fietsvierdaagse.

Zaterdag vieren ze hun feest te midden van familie, buren en kennissen in de Spaarbankhoeve.

Deel dit bericht!

Een gedachte over “Echtpaar Van Hoorn-Elferink 60 jaar getrouwd

Geef een antwoord