Hoogeveense rasartiest Bert Heerink treedt op in bostheater Gramsbergen

Dankzij de samenwerking met theater de Voorveghter staat de Hoogeveense rasartiest Bert Heerink op vrijdag 12 juli in Het Bostheater in Gramsbergen. Voor mensen uit Hoogeveen en omgeving een mooie mogelijkheid om Heerink dichtbij aan het werk te zien in een bijzondere omgeving, het uit 1957 daterende openluchttheater dat drie jaar geleden volledig is opgeknapt.

Bert Heerink brengt met twee muzikale vrienden Kees Schipper en Bert Brouwers op gitaar een programma met liedjes waarvan iedereen zegt: “Oh ja….dát nummer!”. De voorstelling begint om, 20.30 uur. Kaarten kosten 16 euro (inclusief kop koffie of thee) en zijn verkrijgbaar via de website van het Hardenbergse theater de Voorveghter en in Gramsbergen bij de vestiging van de RegioBank.
Bert Heerink is in de Nederlandse popmuziek een begrip en daarom is Stichting ProGram zeer verheugd deze artiest van naam te mogen ontvangen. Na zijn internationale succes met rockband Vandenberg (met de wereldhit Burning Heart) wist Bert Heerink in de jaren ’90 een stevige Nederlandstalige carrière op te bouwen met o.a. Juli July en Als een vogel zo vrij. Als duizendpoot in de muziek speelde hij ook in grote producties als “Tommy” en “Queen in Concert” van het Orkest Koninklijke Luchtmacht. Tevens was hij vijf jaar frontman bij Kayak, werkte met Phil Collins aan de prachtige Disney klassieker Tarzan waarin Bert de gezongen nummers voor zijn rekening nam en bracht met het Noord Nederlands Orkest een schitterende, symfonische uitvoering van werken van Pink Floyd. Nog steeds zingt Bert Heerink bij Jan Akkerman in My Brainbox en is ook in de theaters en clubs te zien als zanger bij Pink Floyd Project.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord