Amusement

Zomerbraderie en Kinderrommelmarkt in Noordscheschut

Noordscheschut – Na een jaar afwezigheid door werkzaamheden en renovatie van het dorpshart Noordscheschut is de Zomerbraderie op 22 juni weer terug op zijn oude stek aan het Zwarte dijkje. Ook al is het nieuwe dorpsplein anderhalf jaar na starten van de renovatie nog niet geheel klaar, de ruimte is er weer om de gezellige braderie in het dorpshart plaats te laten vinden.

Naast de zomerbraderie met een diversiteit van kramen is er voor alle kinderen weer de gelegenheid om hun “rommelmarkt” spulletjes te verkopen op de kinderrommelmarkt. De kinderrommel markt is in het nieuwe park, de kinderen kunnen zich vanaf 9 uur melden bij de organisatie die zal jullie de plek aanwijzen. Naast de kinderrommelmarkt is er ook een rommelmarkt voor handelaren.

Randactiviteiten
De Ondernemersvereniging Noordscheschut heeft ook dit jaar voor randactiviteiten gezorgd. Voor de kinderen is er een springkussen en kunnen ze op de Quadbaan met elektrische Quad hun rondjes maken. De brandweer van Hoogeveen zal in de middaguren doorlopend demonstraties geven. Live muziek zal dit jaar ook niet ontbreken op het grote terras. De markt is geopend van 10 tot 17 uur

Geef een reactie