Machine De Cirque geeft een wervelende show in De Tamboer

Hoogeveen – De Tamboer stond vanavond toneel voor Machine de Cirque. vijf mannen die na een verwoestende Apocalyps alles om zich heen vernield zien. Tussen de puinhopen van steigerbuizen en afval vindt men dingen die nodig zijn om het leven weer opnieuw uit te vinden. 

Een show vol acrobatiek, muziek, dans en cabaret neemt je bijna twee uur lang mee in hun wereld. Er wordt gegooid met kegels en hoedjes, gedanst op een grote steiger. Een adembenemende show waar bij spannende acts regelmatig bezoekers ieh, aaah of ooooh riepen.

Een show startend op een steiger van oude buizen. Een stuk hout functioneert als wip en met een handdoek kan je meer dan alleen afdrogen. De vijf mannen uit Canada afkomstig vertellen niet veel maar maken alles duidelijk met een paar kreten en signalen.

Een bezoeker werd uit het publiek gehaald deze vrouw mocht zitten op een menselijke stoel. Rijden op een motor van twee mannen en dansen onder een verlichte sterrenhemel.

Het publiek was uitgelaten en gaf een daverend applaus voor het toneelstuk wat ook in een circus prima past. De avond werd afgesloten met een spannende handdoek act. Een act waar veel om gelachen en geklapt werd, als slot stuk hoge sprongen van de springplank. Een spannend springspel werd op de mat gelegd met de nodige dosis aan humor.

Afbeelding kan het volgende bevatten: 2 mensen, schoenen en nacht

Afbeelding kan het volgende bevatten: 2 mensen, mensen op toneel

Afbeelding kan het volgende bevatten: 4 mensen, mensen op toneel

Tekst en foto’s: GD Fotografie

Meer foto’s zie de website van GD Fotografie

Geef een reactie