Alsnog onderzoek naar ongeval op Vos van Steenwijklaan

Hoogeveen: De VOA (Verkeers Ongevallen Analyse) heeft vrijdagmiddag alsnog onderzoek gedaan naar het ongeval op de Vos van Steenwijklaan van 18 maart jongstleden. Daarbij werd een buurtbewoner aangereden terwijl hij zijn honden uitliet. 

De bestuurder scheurde met zijn (geleende) auto over de Vos van Steenwijklaan richting centrum en verloor de controle over het stuur. De auto vloog aan de ander kant van de weg over het fietspad en de stoep en knalde via een grasveldje tegen een boom. Daarbij werd de voetganger aangereden. Het onderzoek werd gehouden omdat het verhaal niet geheel uit de doeken komt dus zijn aanvullende technische gegevens nodig. Daarvoor werd de weg tijdelijk afgesloten.

De buurtbewoner die zijn honden aan het uitlaten was, blijkt ernstiger verwondingen te hebben opgelopen als eerst werd gedacht en, volgens de politie ter plaatse, is de bestuurder nog niet bekend.

Heeft u informatie die kan helpen? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Wilt u anoniem blijven, belt u dan naar Meld Misdaad Anoniem, telefoonnummer 0800-7000.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord