Ouders zoeken uw hulp voor onbekende aandoening dochter

Hoogeveen – De familie Stremme uit Hoogeveen weten niet meer waar ze het moeten zoeken voor hun dochter, ze zijn kort gezegd radeloos en zitten met hun handen in het haar. Wij van Regionieuws Hoogeveen zijn begaan met de familie en roepen iedereen op te helpen zoeken naar de oorzaak van de klachten van hun dochter. 

Sinds december 2018 heeft hun dochter elke dag veel pijn in haar rechter schouder en ruggenwervel. Door een nog onbekende aandoening schieten deze in een kramp. De krampen die ze heeft lijken erg op een spasmeaanval. Tijdens een aanval blijven haar ogen geopend en bewegen deze soms erg snel van boven naar beneden. Tijdens een aanval is ze niet aanspreekbaar, krijgt ze niks mee en herinnert ze zich na de tijd niks van de aanval.

Door deze aanvallen verliest ze regelmatig haar evenwicht en daardoor is de kans groot dat ze op de grond valt. Om het risico van vallen te verkleinen zit ze sinds kort overdag in een rolstoel.

Na vele onderzoeken in het UMC te Groningen is er nog niks naar boven gekomen. Er is onder andere een lumbaalpunctie, bloedonderzoeken, EEG, MRI en andere onderzoeken naar de oorzaak gedaan. Ook is er gelet op het eetpatroon en daar is ook geen afwijking gevonden. Helaas kunnen de doktoren na alle onderzoeken nog steeds geen uitsluitsel over deze aandoening geven.

Volgens de ouders is het hartverscheurend om je dochter zo te zien lijden. Het doet hun veel verdriet en hopen via deze oproep iemand te kunnen vinden die hen een goede richting in kan sturen. Graag komen ze met mensen in contact die mogelijke overeenkomsten met andere gevallen herkennen of een ziektebeeld zien.

U kunt contact opnemen met onze redactie via redactie@websitehoogeveen.nl. Wij zorgen dat u in contact komt met de ouders.
Indien onderstaande video niet werkt. Klikt u a.u.b dan op de volgende link: Video u word dan doorgestuurd naar een pagina met de video.

 

 

Foto: Pixabay – Myriams-Video

Deel dit bericht!

Geef een antwoord