Eerste Legends of Rock tribute tour in Het Podium groot succes

Hoogeveen – Het Podium stond zaterdagavond 9 februari toneel voor twee Legend Rock tributebands. De avond was gevuld met muziek van The Foo Fighters door The Monkey Wrench en Muse door The Muse Experience.

Rond de klok van 21:00 uur trapte Monkey Wrench de avond af met de ruige tonen van Foo Fighters. Een band die 10 jaar geleden is begonnen met muziek maken van één van de grootste rockbands ooit. De band nam de zaal direct mee in de ruige tonen die van begin tot eind hard gaan, een oorverdovend geweld komt op je af. Ze geven zich voor de volle 100% waardoor stil staan geen optie meer is. Met nummers als Congregation, Monckeywrench en Run genoot het publiek van de ruige klanken van deze oude Rockband. Anderhalf uur ging het geweld door Het Podium met een toegift werd de band luidkeels en klappend beloond voor het optreden wat ze hebben gegeven. Een optreden van Monkey Wrench is een waar eerbetoon aan de Foo Fighters.

Na een korte onderbreking en technische mankementen kon de Muse Experience zijn opwachting maken op het toneel. De band die is opgericht in 2017 heeft al een korte maar heftige tour achter de rug. Ze hebben al veel ervaring op het podium en dat spat er ook af. Na een korte introductiemuziek kwam de band het podium op met het nummer Psycho van Muse. Na een knallende opening werd de geluidsman bedankt voor alle gedane moeite en kwamen nummers als Mercy, Uprising, Starlight en Hysteria voorbij. Alle grote nummers van Muse werden met volle passie en emotie gezongen. Het publiek genoot van de band de muziek maar vooral van het samen rond springen en samen dansen.

De Legend of rock tribute tour is een groot succes voor het Podium. Een goed gevulde zaal beloofd veel voor de komende rock tours die nog gaan komen in Het Podium.
Zaterdag 2 maart  Led zeppelin & Deep Purple
Zaterdag 6 april Metallica en Guns and Roses


Voor meer foto’s zie: Foto’s: GD Fotografie

 

Deel dit bericht!

Geef een antwoord