Algemeen

Gemeentegids 2019 is er weer

Hoogeveen – Hij is er weer: de haast onmisbare gemeentegids met gemeentelijke informatie en honderden adressen uit de Hoogeveense samenleving.
In deze gids staan weer talloze adressen van maatschappelijke instellingen, sportclubs, huisartsen, media, kerken, enzovoort.

Met de gemeentelijke informatie, kaarten van alle kernen en foto’s met adressen van alle raadsleden biedt deze gemeentegids u de mogelijkheden om uw weg te vinden in onze samenleving.

DIGITALE GEMEENTEGIDS

Op www.hoogeveen.nl/gemeentegids staat een digitale versie van de gemeentegids. De gemeentegids is ook gratis te downloaden als app voor uw smartphone. Ga naar de Appstore of AndroidMarket en typ ‘gemeentegids’. Kies vervolgens de app ‘Gemeentegids’ (Akse Media) en kies na het downloaden achtereenvolgens Drenthe en Hoogeveen. U vindt dan alle informatie over Hoogeveen.

VERSPREIDING

Sinds 2017 wordt de gemeentegids niet meer huis aan huis bezorgd. U kunt de gemeentegids vanaf vandaag gratis ophalen bij de balie in het Compagnieshuis of Punt H aan de Hoofdstraat.
Daarnaast houden wij exemplaren in voorraad voor: – nieuwe inwoners van onze gemeente;
– andere belangstellenden; – promotie en representatie.
De gemeentegids heeft een oplage van 5.000 exemplaren. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Wil Noordzij, tel. 14 0528.

Geef een reactie