HODO zoekt verzorger/sportmasseur (m/v)

Hollandscheveld – s.v. HODO is voor het seizoen 2019/2020 op zoek naar een enthousiaste verzorger/sportmasseur (m/v).
Heb je interesse in deze rol en wil jij graag onze staf komen versterken?

s.v. HODO is een gezellige vereniging (opgericht in 1961) gelegen op sportpark ’t Hoge Bos in Hollandscheveld. We zijn op zoek naar een verzorger/sportmasseur (m/v) die onder andere de begeleidingsstaf rond het eerste zondag elftal komt versterken.
De voetbalvereniging speelt op dit moment in de 4e klasse E (zondag) en heeft de ambitie om op hoger niveau te gaan presteren.Als verzorger verricht je de volgende taken:
– Verzorging / blessurebehandeling tijdens, voor en na de trainingen (ook voor de lagere elftallen). – Tapen, verzorging…[etc.] voorafgaand en tijdens de wedstrijden van de 1e selectie.
– Een klankbord (vertrouwenspersoon) zijn voor de spelers.
– Adviseren van de hoofdtrainer v.w.b. de inzetbaarheid van spelers.
Wij zoeken een verzorger die:
– Affiniteit heeft met voetbal;
– Een enthousiaste instelling heeft;
– Flexibel inzetbaar is;
– Het leuk vindt om nauw betrokken te zijn bij de selectie van s.v. HODO en de vereniging.
De verzorger/sportmasseur dient beschikbaar te zijn op de trainingsdagen; dinsdag- en donderdagavond (in de voorbereiding ook op andere dagen) en op de wedstrijddag (zondag) bij het eerste elftal. De vereniging beschikt over een eigen verzorgingsruimte met een aantal fitnesapparaten. De intentie is om met elkaar een verbintenis voor meerdere jaren aan te gaan.
Ervaring en/of een afgeronde opleiding sportmassage is een pre, maar ook degenen die graag een start willen maken als verzorger/sportmasseur en een opleiding willen volgen zijn van harte welkom om te reageren.
Ben jij de sportverzorg(ster) die onze mooie club wil komen versterken?
Neem dan voor meer informatie contact op met ons via email: voorzitter@hodo.nl

Deel dit bericht!

Geef een antwoord