Winterdance Event & Kleine Zeemeermin in De Tamboer

Hoogeveen – Zaterdagavond 22 december is de vierde editie van het Winter Dance Event in De Tamboer, met een recordaantal deelnemers! Meer dan 200 dansers en danseressen vanuit de regio Hoogeveen laten zien wat ze in huis hebben. Ze doen dit niet alleen voor het aanwezige publiek van familie, vrienden en fans, maar ook voor een deskundige jury. Aan Marianne Oost en Adolfo Dooren de taak om alle optredens te beoordelen. De dansacts zijn opgedeeld in twee leeftijdscategorieën, per categorie is er een prijs voor Meest Originele Dans, Beste Technische Dans en De Mooiste Choreografie. Ook wordt er één Talentprijs uitgereikt.

Hartje Winter Festival

Scala Centrum voor de Kunsten, Bibliotheek/Verhalenwerf, Het Podium en Theater De Tamboer organiseren een dit jaar de vierde editie van het sfeervolle Hartje Winter Festival. Van 8 tot en met 31 december barsten de culturele instellingen uit hun voegen van de vele activiteiten. Van (musical)concerten en familievoorstellingen tot prachtige vertellingen, er is voor ieder wat wils. Het complete programma is te vinden op www.detamboer.nl/hwf .

Foto: Judith Bos

Kaarten voor het Winter Dance Event zijn te koop via www.detamboer.nl, telefonisch via 0528-280180 en aan de kassa.

 

Musical De Kleine Zeemeermin 4+ in De Tamboer

 

Hoogeveen – Duik op maandagmiddag 24 december mee in het eeuwenoude verhaal van de zeemeermin die verliefd wordt op de knappe mensenprins. Sita Vermeulen speelt Elize, de lieve Kleine Zeemeermin met haar prachtige staartvin en wonderschone stem. Ook het populaire tovenaarsduo Titus en Fien is van de partij. Vaar mee op de swingende muziekgolven van deze kleurrijke onderwaterwereld vol humor en hilarische scènes!

Het verhaal

Heel diep in de oceaan, tussen het prachtige koraalbos en de vriendelijke vissen woont de Kleine Zeemeermin. Met haar golvende rode haren, zeeblauwe ogen en schitterende stem is ze het oogappeltje van haar vader, de koning. Als er een heftige storm voorbij trekt, redt het zeeprinsesje een knappe mensenprins van een zinkend schip. Ze wordt op slag verliefd en wil niets liever dan bij hem zijn. Maar in haar magische bol heeft de gemene tovenares Fien alles gezien. Samen met haar man Titus bedenkt ze een listig plan. Zal de Kleine Zeemeermin haar prins ooit weer zien?

 Kom verkleed!

De Tamboer nodigt iedereen uit om deze middag verkleed te komen als zijn of haar favoriete sprookjesfiguur voor de Sprookjesverkleedwedstrijd. Daarmee wordt er kans gemaakt op een sprookjesachtig prijzenpakket. Bovendien is er na afloop van de voorstelling een Meet & Greet met de cast én kan er lekker worden geswingd tijdens het Onderwaterbal. Kortom, het belooft een spetterende middag te worden!

Fotograaf Wim Lanser

Kaarten zijn te koop via www.detamboer.nl, telefonisch via 0528-280180 en aan de kassa.

Geef een reactie