Jongen breekt arm op dak van school

Hoogeveen – Vanavond kwam er rond 21:54 uur bij de ambulance en brandweerdienst een vreemde melding op de piepers. Er zou een aftakeling nodig zijn vanaf de Brede school aan de Boekenberghstraat in Hoogeveen. 

Bij aankomst van de ambulance was duidelijk dat er een kind op het dak van de school was geklommen. Tijdens het voetballen op het plein was de bal op het dak beland. De jongens besloten daarop het dak op te klimmen en de bal er af te halen. Het slachtoffer zag een vermoedelijke bliksemafleider over het hoofd en kwam hier over te struikelen.

De jongen is door de brandweer van het dak gehaald met de hoogwerker . Hij is vervolgens overgebracht naar het ziekenhuis met een breuk in zijn arm. Ten tijde van het ongeval is het verboden om op het schoolplein te zijn. Of de jongen hier nog een vervolg van gaat ondervinden is ons niet bekend.

Update: Via de vader van de jongen hebben wij vernomen dat hij twee gebroken armen heeft en morgen word geopereerd in het ziekenhuis in Emmen. Voorlopig laat deze jongeman het wel om even op daken te klimmen.

Op de foto is duidelijk te zien dat de arm van de jongen gebroken is