Zakelijk

Veel animo voor Spare Rib Drive-thru Schildhoeve

Fluitenberg – Bij de Schildhoeve zijn ze ook gedwongen om tijdelijk de deuren te sluiten;  geen personeelsfeesten, geen trouwfeesten in hun parktuin, geen verjaardagsfeestjes en lege vergaderzalen. De dagelijkse gang van zaken bij de Schildhoeve is stilgevallen. Of toch niet?

Nee! Want voordat deze crisis de wereld in zijn macht kreeg was de Schildhoeve al aan een grootschalige verbouwing begonnen. Eigenaresse Linda Blokzijl-Klok vertelt: “Ondanks dat wij de deuren hebben moeten sluiten, zijn wij flink bezig gebleven! Op gepaste afstand, dat wel natuurlijk! Er wordt een nieuw lunch en diner restaurant gerealiseerd en deze verbouwing kon gelukkig gewoon door gaan. We kunnen nu ook goed inspelen op de huidige situatie en daarom stellen wij ons alvast in op de 1,5 meter maatschappij bij het inrichten van ons nieuwe restaurant”.

Spare Rib Drive-thru

Ook merken ze bij de Schildhoeve dat mensen onrustig beginnen te worden. “Ze zoeken toch naar manieren om het sociale isolement door te komen”, zegt Linda. “En wat is er mooier dan heerlijk met elkaar te genieten van lekker eten. Daarmee gaan wij hen de komende periode een handje helpen. Zo kan men aanstaande zaterdag 25 april langskomen bij onze “Spare Rib Drive-thru” (tot donderdag te reserveren!). Extra leuk is dat je gelijk een blik kunt werpen op de huidige verbouwing! Ook kunnen mensen nu een leuke ‘Woningsdagbox’ bestellen om deze dag thuis te kunnen vieren met heerlijke lekkernijen, een goede borrel en leuke Hollandse activiteiten. Allemaal met de welbekende kwaliteit van de Schildhoeve.”

“Wij zijn druk bezig”,  zegt Linda. “En we blijven bezig! Zo hopen wij binnenkort onze tuin open te stellen voor selecte gezelschappen. Men kan dan een picknickmand bij ons af te nemen en dan picknicken in onze parktuin. Uiteraard met alle maatregelen in ogenschouw. Wij staan niet stil!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen