Veam filiaal Hoogeveen officieel geopend door Burgemeester Karel Loohuis

Hoogeveen – Donderdag heeft Burgemeester Karel Loohuis het nieuwe filiaal van Veam aan de Buitenvaart in Hoogeveen officieel geopend. Onder toeziend oog van Veam-directeur Berend Althof verrichtte de burgervader de ceremoniële handeling middels het doorknippen van een lint. Daarna werd het glas geheven op een succesvolle toekomst. De openingsfestiviteiten werden door ruim 200 klanten en relaties bezocht.

VEAM is een grossierderij in auto-onderdelen. Een totaalleverancier voor het autobedrijf, het schadebedrijf en voor fleetowners. Het assortiment bestaat uit auto- onderdelen, banden, olie, vloeistoffen, werkplaatsmaterialen, gereedschappen, accessoires, equipment en industrie. De eigen bezorgdienst levert meerdere malen per dag en garandeert een directe beschikbaarheid van meer dan 175.000 onderdelen en ook banden. Met de Good-Better-Best propositie vervult Veam elke behoefte in de markt.

Veam heeft negen eigen vestigingen, naast Hoogeveen is Veam ook gevestigd in Almelo, Raalte, Zwolle, Emmeloord, Groningen, Leeuwarden, Drachten en Heerenveen en bedient daarmee het grootste deel van het Noorden en het Oosten van ons land. De nieuwe vestiging Hoogeveen is al enige tijd operationeel en werd vandaag officieel geopend. Veam is onderdeel van Sator in Schiedam en is met haar collega-grossierderijen in het Westen en Zuiden de onbetwiste marktleider in Nederland.
Foto: Burgemeester Karel Loohuis van Hoogeveen (links) en Veam-Directeur Berend Althof verrichten de officiële openingshandeling van het nieuwe pand aan de Buitenvaart.