Zakelijk

Upstairs, Een trap voor het leven

Hoogeveen – Upstairs Traprenovatie renoveert nagenoeg elke trap door middel van overzettreden die we over de bestaande trap heen plaatsen. Alles wordt in eigen beheer geproduceerd, zo kunnen wij altijd de hoogste kwaliteit waarborgen. We renoveerden inmiddels al meer dan 80.000 trappen. We mogen ons dan ook oprecht expert noemen op het gebied van traprenovatie!

De overzettreden waarmee wij je trap renoveren zijn afgewerkt met onze unieke Upstairs Original Toplaag. Deze kras-en slijtvaste toplaag zorgt er niet alleen voor dat je trap jarenlang meegaat, het is ook veilig dankzij de unieke antislip laag. Doordat wij werken met overzettreden die wij over je bestaande trap heen plaatsen kunnen wij je nieuwe trap stofvrij monteren zonder hak- en breekwerk.

Maak van je trap een echte blikvanger

Met een traprenovatie van Upstairs renoveer je je trap één keer goed en hoef je niet je tijd en energie te steken in het meermaals schuren en schilderen van je trap. Daarnaast is een Upstairs-trap super strak afgewerkt waardoor en geen vuil en stof onder de treden komt. Een Upstairs-trap geeft de leefruimte een upgrade wat bijdraagt aan de uiteindelijke verkoopwaarde van je woning.

Voor persoonlijk trapadvies kom je naar de Upstairs showroom! De Upstairs Inspiration is dé plek om onze trapbekledingen in real life te zien en de verschillende decors met elkaar te vergelijken. De experts zijn dagelijks in de showroom aanwezig om je alles te vertellen over het familiebedrijf Upstairs en wat we kunnen betekenen voor de renovatie van je trap. We laten je graag onze uitgebreide collectie zien en daarbij vertellen we hoe we werken en wat ons product zo bijzonder maakt.

Voor meer informatie bezoek Upstairs Hoogeveen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen