Uniek en natuurlijk woningbouwproject in Diever

Diever – Wie vrijstaand wil wonen in een weidse, maar bovenal natuurrijke omgeving voelt zich hier meteen thuis. En bij deze woningen geldt: Kopen is bouwen. Opvallende kenmerken van de woningen zijn de fraaie spitse kappen, royale overstekken en mooie metselwerkdetails. De huizen kennen een variatie in hun uitvoering. Ze worden uitgevoerd in verschillende kleuren bakstenen en worden afwisselend voorzien van een windveer.

Wie op zoek is naar de combinatie natuur en vrijheid.

Met een ruime keuze aan opties kan iedere koper zijn eigen woning uniek maken. Met deze ingrediënten garanderen we een plan waarin de woningen elk uniek zijn, maar samen een fraai geheel vormen.
Een ruime bijkeuken, 3 slaapkamers en een royale badkamer maken deze woningen in de basis heel compleet, maar vanzelfsprekend hebben we een serie aan opties ontwikkeld om de woning af te stemmen op ieders specifieke wensen. Zo bieden we opties als een dakkapel, veranda, carport en externe bijkeuken. Ook kan je je woning verlengen of verfraaien met extra kozijnen.

Wie op zoek is naar de combinatie natuur en vrijheid is in de wijk Kalterbroeken in Diever op het juiste adres. Kalterbroeken is een nieuwe woonwijk in het noordwesten van Diever. Diever ligt in een prachtige landelijke omgeving en grenst aan het Nationaal Park Drents-Friese Wold en in de buurt van Dwingelderveld en Weerribben. De wijk is zelf direct gelegen aan een ecologische zone en visvijver.
Binnen 5 minuten bereik je per fiets het aangename centrum van Diever. Diever heeft ruim 2800 inwoners en beschikt over een centrum met verschillende voorzieningen als winkels, scholen en gezellige eetgelegenheden. Ook zijn er faciliteiten als een naschoolse opvang en sportverenigingen. Diever is goed omsloten door snelwegen, waardoor je binnen slechts 30 minuten in Assen, Hoogeveen en Meppel bent.

Bij deze woningen geldt: Kopen is bouwen! Dit betekent dat we per kavel kunnen afnemen.

Interesse? Ga naar onze website, vraag de brochure aan en neem contact op met onze verkoopadviseur Jeen van Zuiden.
Meer informatie over dit unieke project is te vinden op  www.toeck.nl

TOECK is een slimme keuze
Een nieuwbouwwoning kopen moet leuk zijn, vinden we bij Toeck. En dat het leuk is, bewijzen we al jaren als ontwikkelaar van hoogwaardige woonconcepten. Bij Toeck geen tijdrovend traject met lastige keuzes en een lange realisatietijd. Maar juist een volledig helder en vlot bouwproces. Als koper kun jij je bezighouden met de prettige dingen van een nieuwbouwwoning.
Compleet
Toeck is full-service onderneming ten behoeve van de bouw uit het Friese Drachten. Onze naam is een knipoog naar het Friese woord tûk, dat slim betekent. En dat is niet toevallig. Want kiezen voor een Toeck-woning is kiezen voor een complete, duurzame en betaalbare nieuwbouwwoning. Een slimme keuze dus.
Je woning is bij oplevering voorzien van alle gemakken. Afhankelijk van het woningtype, kies je uit verschillende bouw- en afwerkingsopties. Jij kiest, Toeck levert. Dat doen we met een selectie van de beste bouwers en leveranciers.
Vlot bouwproces
Hoe Toeck het bouwproces kort kan houden? Doordat onze woningen worden gebouwd volgens eigen, beproefde woningconcepten en bouwsystemen. Gerealiseerd door vaste bouwpartners. Hierdoor kunnen we diverse componenten al vooraf ontwikkelen, realiseren en optimaliseren. Zo beschikken onze bouwpartners over materialen van topkwaliteit waarmee ze direct aan de slag kunnen. Als koper profiteer je van de lage lasten en geniet je binnen mum van tijd van je nieuwe droom(t)huis.
Helder
Toeck staat voor helderheid. Geen verborgen afspraken met leveranciers of verrassingen achteraf. En omdat we onze concepten en bouwsystemen door en door kennen, kunnen we gericht helpen met de invulling van jouw wensen.
Ook met het regelen van de financiering helpt Toeck je graag met raad en daad. In een vrijblijvend gesprek met onze erkende hypotheekadviseur wordt direct duidelijk wat de maandlasten en financiële mogelijkheden zijn.

Ook adverteren op Regionieuws Hoogeveen? kijk HIER voor meer informatie.