Zakelijk

Tuincentrum Strijker steekt Noordscheschut VR1 in het nieuw

Noordscheschut – Tuincentrum Strijker dat al meer dan 25 jaar trouwe sponsor is van met name de damestak van VV Noordscheschut, heeft onze VR1 geheel in het nieuwe Noordscheschut Hummel tenue gestoken.

Natuurlijk zijn we als vereniging enorm blij met deze sponsor en willen Tuincentrum Strijker daarom ook bedanken voor al die jaren steun en hopen deze samenwerking nog jaren voort te mogen zetten.

Bij Tuincentrum Strijker kunt u genieten van 10.000m2 plezier voor huis, tuin & dier.
Tuincentrum Strijker biedt geweldige bloemen aan, sfeervolle decoratie, een ruim assortiment aan (kamer) planten en alles op tuingebied om zelf aan de slag te gaan.
In het tuincentrum is een dierenspeciaalzaak gevestigd met alles op het gebied van honden, katten, knaagdieren, vogels en aquariumvissen.
Tuincentrum Strijker heeft een groot assortiment aan tuinplanten in het tuincentrum staan, maar met behulp van een webshop speciaal voor tuinplanten is het assortiment nog verder uitgebreid. Neem daarom gerust een kijkje op de website, waar u ook de webshop terug kunt vinden: www.tuincentrumstrijker.nl
Het personeel van Tuincentrum Strijker heet u van harte welkom in het tuincentrum gevestigd aan de A37 waar zij voor u klaar staan om passend advies te geven.

Op de bovenste foto tekent eigenaar Roel Strijker onder toeziend oog van sponsorcommissielid Andre Benning een nieuwe driejarige overeenkomst voor de sponsoring van Noordscheschut VR1.  Foto: © Martin Schonewille

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen