Stunt dag bij Multimate Hoogeveen

Hoogeveen – Bij de Multimate is het zaterdag 28 september weer tijd voor het jaarlijkse kortingsevenement. Dit jaar geeft Multimate 20% korting op het hele assortiment en krijgen de eerste betalende klanten een gratis oplaadsnoer voor hun mobiele apparaat. Het laadsnoer is een meter lang en is voorzien van een liniaal. 

De zomer is weer voorbij en de herfst en winter staan weer voor de deur. De ideale tijd om uw tuin winter klaar te maken en bomen te snoeien. Daarom geeft Multimate 20% korting op het hele assortiment. Profiteer nu van deze korting en schaf uw kruiwagen, schep of hakselaar aan en krijg maar liefst 20% korting.

De actie is geldig op alle artikelen in het assortiment van Multimate. Uitzonderingen zijn folderaanbiedingen, klus en montage diensten en bodemprijzen. Aangekochte artikelen kunnen desgewenst gemonteerd en of bezorgd worden op de locatie van de klant. Ook advies op locatie geven is geen enkel probleem voor Multimate. Voor een vrijblijvende offerte bent u altijd welkom in de winkel of via het contactformulier op de website van www.multimate.nl

Ook staan er in de actiefolder weer een heel aantal leuke acties. Onder andere een handzaag voor een afgezaagde prijs. Ook kan je spulletjes opruimen in het spotgoedkope opberg rek van 25 euro.

Wilt u ook gebruik maken van de advertentiemogelijkheden van Regionieuws Hoogeveen? Kijkt u dan even op de pagina adverteren voor de mogelijkheden en prijzen.