Zakelijk

Sterk Installaties heeft nieuw bedrijfspand geopend en vieren dit met een mooie winteractie

Sterk Installaties is verhuisd naar hun nieuwe pand aan de Zeppelinstraat 8a in Hoogeveen vanwege de groei van het bedrijf.

Sterk Installaties is gespecialiseerd in warmtepompen, zonnepanelen, zonneboilers en laadpalen en richt zich zowel op de particuliere als zakelijke markt. Van advies tot en met montage en ook voor onderhoud kunt u bij hen terecht.
In deze markt, waarin velen bezig zijn met verduurzamen van woning of bedrijfspand, komt de groei voor Sterk Installaties niet onverwachts. ‘Doordat wij volledig gespecialiseerd zijn in het installatiewerk, en dus niets anders doen dan warmtepompen, zonnepanelen, zonneboilers en laadpalen, hebben wij veel kennis in huis. Alles valt en staat met kennis en daarbij de juiste certificering’, aldus één van de eigenaren en ‘daarom bent u bij ons aan het goede adres. Wij komen altijd vrijblijvend op locatie kijken om precies te weten waar we het over hebben, zodat er een passend advies plus een heldere offerte kan worden uitgebracht.’

Omdat Sterk Installaties het feestelijke nieuws van hun nieuwe bedrijfspand graag met u wil vieren hebben zij een winteractie lopen. Bij aankoop vanaf 10 zonnepanelen of een warmtepomp krijgt u een Tefal gourmetstel voor 10 personen + vleespakket van de ambachtelijke slager t.w.v. €150,- cadeau.

Deze actie loopt van 6 december t/m 30 januari 2024. Bijkomend extra voordeel is dat er van de fabrikant Vaillant op hun warmtepompen t/m 30 januari nu tijdelijk een cashbackactie loopt van 300 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen