Zakelijk

‘Speeddates to go’: gesprek, koffie, carrière

HOOGEVEEN – Zorgorganisatie Ambiq organiseert tijdens de Ontdekdezorg week 2020 zogenoemde ‘speeddates to go’ bij Goede Smaaq in het centrum van Hoogeveen. Op donderdag 19 maart kunnen potentiële nieuwe (zorg)medewerkers langskomen voor een kopje koffie en een gesprek met medewerkers van Ambiq om te praten over een mogelijke carrière bij de zorgorganisatie of in de zorg. 

“Je kent het wel: je stapt de trein of auto uit en haalt nog even snel een koffie voordat je naar je afspraak of de stad in gaat. Bij Ambiq combineren we dit: in een tijdsbestek van ongeveer 5 minuten kan je in gesprek met een vakkundige medewerker die je meer kan vertellen over het werken in de zorg en bij Ambiq. De koffie staat natuurlijk voor hen klaar!” aldus woordvoerder Niels Schepers. Hij hoopt dat bezoekers aan de ‘speeddates to go’ naar huis gaan met nieuwe ideeën, praktische tips en energie voor hun zoektocht naar werken in de zorg.

De ‘speeddates to go’ zijn onderdeel van de arbeidsmarktcampagne ‘Welkom bij Ambiq’. “Door persoonlijke, authentieke en ongesleutelde verhalen over het werken bij Ambiq naar buiten te brengen, hopen we een reëel inkijkje te geven in onze organisatie,” geeft Niels Schepers aan. “Wij hebben voor deze aanpak gekozen, omdat onze medewerkers zelf het beste kunnen vertellen hoe wij werken en waarom iemand bij ons of de zorg zou kunnen passen (of niet).”

Ambiq biedt begeleiding en behandeling aan kinderen en (jong)volwassenen met een licht verstandelijke beperking. Ambiq heeft locaties in onder andere Hoogeveen, Assen en Emmen. Kijk voor meer informatie op www.ambiq.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen