Zakelijk

Slagerij Meatboss neemt Logtenberg over in Wielewaal

Slagerij Meatboss heeft slagerij Logtenberg in winkelcentrum de Wielewaal overgenomen. Mo en Fawzia zijn de troste eigenaren van deze slagerij, het ondernemerschap is hun niet onbekend. Fawzia heeft altijd haar vader Sammy geholpen in zijn shoarmazaak de Pyramide en dus al van jongs af aan geleerd over het ondernemen.

“Mo zijn vader en opa waren in Syrië slager.”

De oud eigenaar heeft de heerlijke recepten van veel producten meegegeven waardoor een deel van het assortiment bij het oude is gebleven zoals de Drentse schnitzels, kippenhaasjes, Brusselse kip, hachee, verse maaltijden en nog veel meer. Ook is er een medewerker blijven werken. Wendy is voor velen al een bekend gezicht.

De overname ging sneller dan gepland waardoor het assortiment nog niet volledig is. De komende tijd gaan wij hard aan de slag om de bestellijst voor de feestdagen klaar te maken. Uiteraard kan je nu al binnen lopen om de mogelijkheden te bespreken. Onze website is nog niet in de lucht, maar alle acties en bestellijsten staan wel op onze Facebook pagina MeatBoss.

Deze maand hebben wij een openingsaanbieding die geldig is tot 3 december.
4 Drentse Schnitzel voor €5,-
Familie pakketshoarma met broodjes en saus voor €7,50
En voor winterse dagen hebben we hachee 500 gram €6,99

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen