Zakelijk

Reisdocument bijna verlopen? vraag tijdig een nieuwe aan.

In 2014 werd de geldigheidsduur voor paspoorten en identiteitskaarten voor volwassenen verlengd van vijf naar tien jaar. Vanaf 2024 verlopen de eerste documenten met 10-jarige geldigheid. 

Het kan daarom druk worden bij de gemeente, zeker in de periode vóór de zomervakantie. Dit heeft langere wachttijden tot gevolg. Vraag daarom ruim op tijd een nieuw paspoort of identiteitskaart aan. Hiermee kunt u de drukte voor zijn en bent u er zeker van dat u tijdig een nieuw reisdocument heeft.

Maar voor een paspoort, identiteitsbewijs of rijbewijs bent u een pasfoto nodig die niet ouder is dan 6 maand die aan de geldende eisen voldoet. En hier kan u terecht bij Schonewillefotografie in Noordscheschut. dit kan op afspraak van maandag t/m vrijdag van 08.00 uur tot 19.00 uur en zaterdag van 08.00 uur tot 17.00 uur. En op verzoek is het ook mogelijk om op zondag of na 19.00 uur een afspraak te maken. Maar ook ook voor het online verlengen van je rijbewijs en alle bijschrijvingen op je rijbewijs van bijvoorbeeld code 95 of motorrijbewijs. Voor mensen die niet meer mobiel zijn is er de mogelijkheid om op je (thuis)locatie je pasfoto te laten maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen