Het Podium - Grote zaal
Zakelijk

Poppodium Het Podium krijgt subsidie en kan uitbreiden

Hoogeveen –  ! Onze epische verbouwplannen en de verhoging van de structurele subsidie zijn goedgekeurd! Dit is een mijlpaal voor Het Podium, en we kunnen niet wachten om deze spannende transformatie met jullie te delen!
Met dit groene licht wordt Het Podium niet alleen gemoderniseerd, maar ook toekomstbestendig gemaakt. We streven ernaar om Het Podium te transformeren tot een provinciaal poppodium van formaat!
Wat staat er op de planning? Een gloednieuwe popzaal met dubbele capaciteit ten opzichte van wat we nu hebben. Dat betekent dat we ruimte hebben voor grotere namen en nog meer geweldige muziekervaringen!
Wij zijn extatisch over dit besluit, en we willen jullie bedanken voor jullie steun en enthousiasme. We gaan nu aan de slag met het maken van een gedetailleerd tijdspad en streven naar een grandioze heropening tegen het einde van 2024.
Dank je wel, Hoogeveen! Samen maken we van Het Podium de ultieme plek voor muzikale ontdekkingen en onvergetelijke momenten.

Persbericht van Het Podium:

Gemeenteraad Hoogeveen stemt bijna unaniem in met renovatie Het Podium

Akkoord voor verbouwing en aanpassing structurele subsidie

Met bijna unanieme goedkeuring van de begroting door de politieke partijen in de gemeenteraad, heeft de raad Hoogeveen donderdagavond 9 november 2023 ook ingestemd met het investeringsbedrag voor de verbouwing en de verhoging van de structurele subsidie voor poppodium Het Podium.

Directie en medewerkers van Het Podium zijn uiteraard zéér verheugd met dit besluit. Het Podium wordt hiermee toekomstbestendig; dit besluit maakt de weg vrij om er een echt provinciaal poppodium van te maken. Er komt een popzaal met een dubbele capaciteit ten opzicht van de huidige capaciteit en daarmee kan ook een muziekprogrammering met grotere namen worden gerealiseerd.

 

Planning verbouwingNu de begroting akkoord is bevonden, wordt er een planning en tijdspad gemaakt. Directie en medewerkers richten zich op een heropeningsdatum rond einde van 2024.

Het Podium – Grote zaal
Dit is een gesponsord bericht. Wilt u ook een advertentie op Regionieuws Hoogeveen? Stuur een mail naar adverteren@regionieuwshoogeveen.nl en vraag naar de voorwaarden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen