Zakelijk

Nieuwe peuteropvang bij Prokino De Veenkabouter in Hoogeveen

Prokino De Veenkabouter aan de Trompstraat in Hoogeveen breidt haar aanbod uit. Naast dagopvang en buitenschoolse opvang, kunnen ouders hun peuter na de kerstvakantie ook naar de peuteropvang+ brengen.

Bij de Veenkabouter is het zowel binnen als buiten een waar speelparadijs voor kinderen. Zo is er naast de fantastische tuin ook een grote speelgang met binnen-zandbak en ballenbak. Een ideale plek om peuters op te vangen!

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag is de peuteropvang geopend van 08:30 tot 12:30 uur. Tijdens deze ochtenden worden de peuters door middel van het vroeg- en voorschoolse ‘Uk en Puk’ programma ondersteund in de overgang naar de basisschool. Kinderen leren door middel van verschillende activiteiten samen spelen, naar elkaar luisteren en met elkaar praten.

De kernwaarden samen, ondernemen en groeien staan bij Prokino centraal.

Naast kinderopvang en buitenschoolse opvang is er bij de nieuwe peuteropvang+ ook plek voor peuters die extra ondersteuning nodig hebben.

Nieuwsgierig en wilt u meer weten? Neem dan contact op via hoogeveen@prokino.nl of 0528 – 26 75 46

Dit is een zakelijke advertentie. Wil u ook een  advertentie op onze website voor een groot bereik en een betaalbaar tarief? kijk dan op de volgende pagina: https://regionieuwshoogeveen.nl/adverteren/  Een artikel met foto van opening bedrijf worden eenmalig gratis geplaatst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen