Zakelijk

Nieuwe locatie en heropening Buiten Beleven van der Wal

Na 60 jaar hengelsport verkocht te hebben eerst aan de Hoofdstraat en de laatste periode aan de Nicolaas Beetsplein in Hoogeveen heeft Buiten Beleven nu een nieuwe locatie.

Deze specialist in Zuid-Drenthe voor Hengelsport en Outdoor artikelen kunt u sinds begin oktober vinden op de Schutstraat 72 in Hoogeveen. Wij zijn op vele disciplines actief voor de hengelsport liefhebbers.

Voor de vele recreatie vissers uit de regio bieden we een groot en aantrekkelijk geprijsd aanbod, verder voor de specialisten bieden we voor onder andere wit, zee, karper, forel en roofvissers een zeer uiteenlopend assortiment met vele topmerken!

Wij bieden de vissers wat ze zoeken en houden de nieuwste trends voor eenieder in de gaten en spelen daar graag met ons assortiment op in. Als er iets niet in assortiment verkrijgbaar is hopen we toch de klant met zijn wensen te helpen en bieden dan graag deze service hiervoor aan,

Ons outdoor assortiment biedt vele kleine handige accessoires en kleding van diverse merken, welke aansluit bij het actieve Buiten (Be)leven! Wij zijn ook aangesloten bij Sense Outdoor, kom een keer langs en laat u verrassen op ons nieuw adres.

Om de nieuwe locatie te vieren is er op 14 april een open dag. Op deze open dag zal Sportex aanwezig te zijn om meer uitleg te geven over hun producten.

Voor meer informatie zie onze Website en webwinkel www.buitenbeleven.nu en volg ons op facebook.

Openingstijden
Maandag gesloten
Dinsdag: 09:00 – 18:00
Woensdag: 09:00 – 18:00
Donderdag: 09:00 – 18:00
Vrijdag: 09:00 – 18:00
Zaterdag: 09:00 – 17:00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen