Zakelijk

Landelijke primeur van snackbarkeurmerk.nl valt in de smaak

Snackbar Keurmerk Nederland heeft een uniek, landelijk initiatief gelanceerd. Dagelijks gaan experts op pad met als doel de beste snackbars van Nederland in kaart te brengen. Snackliefhebbers kunnen vanaf nu de snackbars die hoog scoren op het gebied van hygiëne, klantvriendelijkheid én vakbekwaamheid op snackbarkeurmerk.nl eenvoudig herkennen aan een groen vinkje.

Primeur

Twee snackbars in Hoogeveen hebben de landelijke primeur om als eerste het Snackbar Keurmerk in ontvangst te mogen nemen. ,,Iedere dag streven wij ernaar om de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren aan onze klanten. Om dan dit snackbar keurmerk te krijgen is een bevestiging en erkenning voor onze werkwijze en dat is waar wij het voor doen”, zegt René Anninga van Snackbar Frank. ,,Ik hoop dat veel snackbars door het hele land zullen volgen, zodat de consument een goed beeld krijgt waar met een gerust hart een patatje of een lekkere snack besteld kan worden.”

Renate van Dalen van Snackbar Likkepot onderstreept de woorden van haar collega. ,,Wij zijn erg trots dat wij het Snackbar Keurmerk mogen dragen en hebben dan ook al veel positieve reacties mogen ontvangen. Dit betekent dat wij goed bezig zijn en dat wij garant staan voor kwaliteit”.

De initiatiefnemers van Snackbar Keurmerk vinden de tijd meer dan rijp dat de snackbars in Nederland onder de loep worden genomen, omdat de ervaring leert dat de (kwaliteits)verschillen tussen de vele snackbars in Nederland groot zijn. Naast het waarborgen van de kwaliteit voor de consument biedt het keurmerk tevens exclusiviteit.

Winst voor snackbar én consument

Eigenaren die de zaken goed op orde hebben krijgen naast het officiële keurmerk-certificaat een eigen profielpagina op de website. Op het raam of deur van de snackbar pronkt de keurmerk sticker die dient als herkenning voor de consument.

Info over hét keurmerk voor snackbars in Nederland:

www.snackbarkeurmerk.nl

info@snackbarkeurmerk.nl

Afhankelijk van de ontwikkelingen rond corona volgt er in 2021 een update met snackbars die het keurmerk hebben ontvangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen