Zakelijk

iQ Makelaar: Verandering op de woningmarkt vraagt om andere aanpak

Hoogeveen – Als iQ makelaar heb ik een landelijke netwerk met veel kennis en kunde op de woningmarkt. Sinds januari 2019 is deze nieuwe makelaarsformule in gemeentes Hoogeveen en de Wolden gestart. Wij richten ons op begeleiding bij aankoop en verkoop van appartement tot woonboerderij en van rijtjeshuis tot twee onder één kap. Ook kunnen wij ondersteunen bij transacties van bijvoorbeeld een recreatiewoning.

Veranderingen op de woningmarkt vragen om ouderwetse kwaliteit met een moderne aanpak en marketing.

Het (ver)kopen van een huis is een ingrijpende gebeurtenis die vraagt om zorgvuldigheid en het maken van de juiste keuzes. Bij iedere keuze en stap kan ik u begeleiden. Persoonlijke contact met mijn klanten, betrokkenheid en betrouwbaarheid staan bij mij centraal.

Eerlijkheid, No Cure No Pay
U krijgt een eerlijk advies, optimale dienstverlening en inzet van mij als makelaar. Wij werken  “No Cure, No Pay” dit betekent dat u pas betaalt wanneer de koop of verkoop van uw huis afgerond is. Daarnaast rekenen wij geen intrekkingskosten als uw persoonlijk situatie verandert en u besluit uw huis uit de verkoop te halen.

Makelaardij is tegenwoordig een groot stuk marketing en sales. Zo werkt iQ Makelaars Regio Hoogeveen & de Wolden met een aantal landelijke websites waaronder Funda en zorgen we voor de nieuwste marketing via social media en Google. Door ons landelijke netwerk bereiken we makkelijk kopers buiten de regio.

Toch blijft het zien en voelen van een huis het belangrijkste zo begeleiden wij bezichtigingen en organiseren we op wens van de klant meerdere “open huis” momenten om zo alle geïnteresseerde kopers kennis te laten maken met uw woning.

Bij elke stap, van waardebepaling tot aan het tekenen bij de notaris, bied ik u alle begeleiding die u nodig heeft. Snelheid is in de huidige woningmarkt van belang, daarom ben ik ook buiten kantooruren en op zaterdag bereikbaar en werkzaam.

Ik ben beschikbaar voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek / waardebepaling van uw woning. Sinds februari 2019 is iQ Makelaars gestart in regio Hoogeveen & de Wolden. Mijn naam is Onno Tijdeman ik ben uw iQ makelaar in deze regio.

iQ makelaars  regio Hoogeveen & de Wolden
Onno Tijdeman
Willemskade 57
7902 AV Hoogeveen
Tel: 0647675236
Email: Onnot@iQmakelaars.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen