Zakelijk

HorecaNederland.tv interviewde ‘De Keuken van Arragon’

Fluitenberg: HorecaNederland.TV nam een interview af met Cynthia Busscher van restaurant De Keuken van Arragon in Fluitenberg over de corona crisis. Horecaondernemer Cynthia Busscher: “Ik vermoed dat mensen straks meer thuis gaan eten”

Cynthia Busscher is eigenaresse en gastvrouw van restaurant De Keuken van Arragon in Fluitenberg. Toen Rutte de corona maatregelen voor de horeca bekendmaakte op zondag 15 maart was er aanvankelijk voor haar maar één ding en dat was ‘stilte’. Samen met haar partner Herco van Arragon, tevens de chef-kok van het restaurant, besloot ze weloverwogen om niet te kiezen voor een afhaal- en bezorgconstructie tijdens de corona sluiting: “Wij verkopen beleving. Die beleving krijgen ze niet van ons als we gaan bezorgen of als mensen gaan afhalen.”

Busscher verwacht dat de horeca na de crisis 100% gaat veranderen. “Ik vermoed dat mensen meer thuis gaan eten, omdat ze nu hebben ervaren hoe makkelijk dat wel niet is. Ik hoop van niet… Maar de horeca blijft hoe je het ook wendt of keert een luxeproduct. Wij zijn wel de kers op de taart.”

Bekijk het hele interview hier:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen