Zakelijk

Het Tegelplein Hoogeveen opent outlet met 20% Paaskorting

Het Tegelplein in Hoogeveen viert de opening van de vernieuwde winkel met een outlet van maar liefst 300 vierkante meter. In deze outlet vind je tegels voor outlet prijzen en direct uit voorraad leverbaar. Het Tegelplein is in 2007 opgericht door Remco Strang vanuit zijn woning. Al snel werd de ruimte te klein en werd er een pand gezocht en gevonden aan de Lavalstraat te Hoogeveen. Maar ook daar groeide het bedrijf al snel uit het pand en sinds februari 2015 zit het tegelplein aan de Kanaalweg 5a te Hoogeveen. 

In 2015 is Remco met Het Tegelplein verder gegaan aan de Kanaalweg met een winkel van 400 vierkante meter is er een luxe showroom opgezet. Met een ruim assortiment aan tegels kan bijna elke klant hier slagen. In 2023 is besloten om op de huidige locatie wederom uit te breiden met een outlet van bijna 300 vierkante meter. Inmiddels werken er nu ook twee extra mensen in het pand om elke klant te kunnen helpen. Sinds 2024 kunt u in het huidige pand de outlet en 400 vierkante meter aan luxe showroom vinden. Ook is er sinds 2024 een webshop van Het Tegelplein hier vindt u al een deel van het assortiment. Deze webshop wordt bijna elke dag aangevuld met nieuwe producten.

Om de opening van de nieuwe outlet te vieren is er een paasactie van 20% korting op het volledige tegelassortiment, lijmen en sanitair. De korting is uitgezonderd op uurlonen en tussenkomst van derden en geldt alleen op particuliere orders.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen