Zakelijk

Herqua Sports start met de verkoop van Crossfietsen en BMX

Maria Bentum is een van de initiatiefneemsters van de Crossbaan in het Steenbergerpark in Hoogeveen. Na een jarenlange voorbereiding is de baan afgelopen zomer in gebruik genomen en een enorm succes! De voorbereiding heeft jaren gekost en haar collega’s maakten wel eens grapjes dat de baan er toch nooit zou komen, en dat haar kinderen al volwassen zouden zijn tegen die tijd dat de baan klaar zou zijn. Integendeel!

De baan is een enorm succes!

De baan is er uiteindelijk gekomen en het is een enorm succes! Elke dag fietsen er vele deelnemers over de baan en ook Herqua Sports mocht hier aan mee doen. Tijdens de opening heeft Herqua 2 crossfietsen aan de speel-o-theek in Hoogeveen geschonken. De baan is zo’n succes dat de vraag naar BMX fietsen en accessoires enorm is toegenomen.

Herqua Sports vond de BMX-fietsen heel goed passen binnen het skateboard en skeeler assortiment, waar Herqua al jaren specialist in is. Inmiddels heeft Herqua een groot assortiment fietsen, helmen en alles dat bij het crossfietsen komt kijken. “Op X-Treme sports gebied zijn we nu zelfs de grootste aanbieder van Noord-Nederland” vertelt Maria trots!

Wil jij kennismaken met fietsen? Kom naar de winkel of kijk op www.herqua.nl/bmx. Ter introductie van de sport, kan je nu al een fiets huren voor €10,- per dag.

Jouw bedrijf ook uitgelicht voor een aantrekkelijk tarief op de best bekeken nieuwssite van Hoogeveen? Voor meer informatie neem je contact op met : adverteren@websitehoogeveen.nl 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen