Zakelijk

Lege schappen bij Nettorama hamsterwoede? Nee verhuizing…

Hoogeveen – Menig klant bij de Nettorama , en die nog van niks wist, kreeg vanmorgen wel een beetje wrange smaak bij het betreden van de winkel. Eerste reactie was dan ook: de hamsterwoede heeft toegeslagen  bij aangezicht van de zo goed als lege schappen in de winkel.

Gelukkig heeft het niks te maken met de hamsterwoede die op het moment heerst, maar is het gewoon een voorbereiding op de verhuizing van de supermarkt. Vrijdagmiddag zal de winkel sluiten om dit weekend  te verhuizen naar de overkant van het Schutsplein. Om deze redenen worden de schappen  dan ook niet bijgevuld. Dinsdag hoopt het supermarktconcern het nieuwe pand van Nettorama XL te openen waar de schappen netjes zijn aangevuld en de winkel er tip top bij ligt .

Drukte bij supermarkten

Ook al is het nergens voor nodig, maar bij sommige mensen slaat de hamsterwoede toe en zijn de fatsoensnormen soms ver te zoeken. De supermarktbranche laat weten dat er meer dan voldoende voorraden zijn. Maar als lang houdbare producten massaal gekocht worden (wat dus niet nodig is) dan kan het voorkomen dat de schappen leeg zijn. Maar er zijn voldoende voorraden in de distributiecentra en zullen ook de lege schappen weer snel aangevuld zijn bij de volgende vracht.

Op de foto een blik van de nieuwe winkel waar de schappen nu nog leeg zijn

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen