Zakelijk

Google Bekroont Rockwise als Enige Drents Marketingbureau met Prestigieuze Premier Partner-status

Hoogeveen – In een jaarlijkse bekendmaking heeft Google de top 3% van bedrijven wereldwijd onthuld die ondernemers helpen groeien via het platform. Rockwise, gevestigd in Hoogeveen, heeft als enige marketingbureau uit Drenthe deze eervolle Premier Partner-status ontvangen. Deze prestigieuze erkenning bevestigt Rockwise’s expertise als Google Ads-specialist en onderscheidt het als een voorloper in de branche.

Het behalen van de Premier Partner-status is een aanzienlijke prestatie voor Rockwise, en het opent deuren naar exclusieve voordelen die het marketingbureau in staat stellen nog effectiever te zijn voor zijn klanten. Onder deze voordelen bevinden zich uitnodigingen voor speciale Google-evenementen die door heel Europa worden gehouden.

Tijdens deze evenementen krijgen leidinggevenden van Premier Partners, waaronder Rockwise, de kans om deel te nemen aan rondetafelgesprekken met gerenommeerde verkoop- en productexperts. Bovendien zal het marketingbureau profiteren van op maat gemaakte bedrijfscoaching en worden ze op de hoogte gebracht van toonaangevende inzichten binnen de branche.

Rockwise kan in 2024 ook rekenen op exclusieve ondersteuning bij strategieën en verkoopsupport vanuit Google. Deze begeleiding zal het bureau helpen bij het optimaliseren van zijn dienstverlening en het nog effectiever inzetten van Google Ads voor zijn klanten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen