Zakelijk

Gerans en collega ondernemers zijn er voor hun klanten, ook in deze tijd

Hoogeveen – Corona of Covid-19, het woord dat de meeste mensen niet meer kunnen horen. Maar het is er. En we moeten het er mee doen. Het leek eerst zo ver weg maar nu zo dicht bij. En dat heeft invloed! Invloed op de mensen, invloed op de Horeca, invloed op de winkels enz.

Lucas Zwiggelaar staat al bijna 40 jaar voor de mensen klaar, hij kan met 1 oogopslag de broekmaat van zijn klanten zien. De winkel is zijn leven grotendeels. En ook in deze roerige tijden is het dan ook hij die wel elke dag voor zijn klanten klaar wil staan!

Gelukkig zijn er meer winkeliers die er zo over denken, en zijn er in het zuidelijke deel van de hoofdstraat de meeste winkels nog open zoals de buren van Gerans : Juwelier Jan ten Hoor en Patent woman. Maar ook Blokker, Etos, Cigo, Die Grenze Medikamente, Hema, Bakkerij Bart, Mannenmode Hoogeveen, Ter Stal, Cecil, Streetone, Schoenreparatie en Sleutelspecialist Koopman, Intertoys, Prenatal, Juwelier Groeneveld, Schuurman schoenen enz.

Voor een bakje koffie kan je langs bij Het olde Schippershuus, die lekkere ijsco haal je bij Toscana en zo is de Hoofdstraat nog steeds een beetje de Hoofdstraat ook in deze roerige tijd.

Van de winkeliers wordt enige creativiteit gevraagd, en dat doen ze met liefde.
– Het hart van de winkelier ligt deels in zijn of haar winkel-

Welkom bij Gerans Jeans & Fashion.

Bij ons kun je terecht voor damesmode en herenmode. Gerans is  gevestigd in Hoogeveen.
Het aanbod? Jeans & Fashion voor jong en oud op een winkeloppervlakte van 360 m2.
Kom eens langs in onze gezellige winkel waar wij je graag verder helpen. En ben je niet in de gelegenheid om langs te komen? Dan kan je altijd nog terecht in de  webshop

Het team van GERANS
* Bezorgen in en rond Hoogeveen
* Verzenden de bestellingen gratis
* Houden ons in de winkel aan de Regels 1,5 meter afstand, Desinfectie, Handschoentjes alles ligt klaar voor onze klanten.
* Ben je niet fit of verkouden blijf dan thuis.

Gerans is geopend van Maandag 13:00-17:00
Dinsdag van Zaterdag van 10:00-17:00

Je kan Gerans  bereiken via 0528-234476
www.geranshoogeveen.nl
of via Facebook Gerans Hoogeveen

Staatssecretaris Mona Keijzer roept consumenten op naar lokale winkels te blijven gaan in de coronacrisis om zo de ondernemers te steunen.

Schroom niet, Niets is ons te dol!
Dus stel je vraag en steun de winkeliers zodat zei ook na het virus de winkel met liefde kunnen openen voor alle klanten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen