Zakelijk

Gastrobar 38 opent 1 juli aan de Hoofdstraat in Hoogeveen

Gastrobar 38 opent 1 juli 2023 zijn deuren. Gastrobar 38 is een gelegenheid waar je van culinaire gerechten kunt genieten in een relaxte bar omgeving. Hier komen we dan ook direct op de combinatie van “Food & Drinks”. Gastrobar 38 zoekt heel specifiek de balans van genieten en beleven tussen wijn, bier en eten. 

Naast lunch en Diner kun je ook genieten van een High Tea-Beer of Wine (Beer en Wine ook alcoholvrije variant). Ook staat er een ijsvitrine gevuld met 10 soorten ambachtelijk gedraaid ijs van ijsfabriek De Noordpool.  Bij Gastrobar 38 kun je niet alleen terecht voor eten maar ook voor heerlijke tapas/borrelplanken al dan niet in combinatie met een bier of wijnproeverij. Gastrobar is ook een ideale locatie om een “besloten” feest te houden(vanaf 20 personen).

Gastrobar beschikt over 28 verschillende wijnen in elke prijsklasse, waar wij als Gastrobar 38 trots op zijn is dat we de complete Matsu wijn lijn in huis hebben. Wat dit zo bijzonder maakt is dat de Matsu La Jefa 2020 standaard in ons assortiment zit terwijl deze zeer schaars verkrijgbaar is.

Gastrobar 38
Hoofdstraat 38
7901 JR Hoogeveen
0528 355348
www.gastrobar38.nl
info@gastrobar38.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen