Zakelijk

Een warm welkom bij RegioBank Mulderij

Hoogeveen – De bank waar u binnenloopt en aangesproken wordt bij uw naam. “Wij kennen bijna al onze klanten. Bij welke andere bank heb je dat nog?” zegt Henriëtte Hilbink van RegioBank Mulderij in Hoogeveen. Het is een van de dingen die klanten van RegioBank aanspreekt: persoonlijk contact, geen o8oo nummer bellen, vaste en bekende gezichten en gewoon nog binnenlopen voor een zoekgeraakte pas, storten of opnemen van geld, hypotheken en ga zo maar door. Voor steeds meer mensen een reden om over te stappen van grootbank naar RegioBank.

Overstapweken RegioBank Mulderij

Ilona Jacobs: “Veel mensen denken dat overstappen een gedoe is en zien er een beetje tegenop, maar het is echt zo geregeld. Het enige dat wij nodig hebben is een handtekening. Wij regelen de rest!”

Tijdens de overstapweken in juli, bij RegioBank Mulderij Hoogeveen en Hollandscheveld, ontvangt men een welkomstcadeau van €25,- op de nieuwe betaalrekening.

RegioBank voor kinderen

Voor de kleinste spaarders biedt RegioBank een Zilvervlootrekening, waarin u kunt sparen onder gunstige voorwaarden. Daarnaast biedt RegioBank speciale kinderrekeningen die meegroeien met het kind en ontvangt u handige tips om uw kind te leren verantwoord met geld om te gaan. In de oktober Kindermaand ontvangen alle jonge klantjes van RegioBank een uitnodiging om hun spaarpot te komen legen en ontvangen ze een leuk cadeau.

Altijd welkom

De deuren van de kantoren in Hoogeveen en Hollandscheveld staan altijd open. Iedereen is welkom voor meer informatie, vragen, hulp, advies en in de maand juli dus in het bijzonder voor het overstappen van bank.

Headerfoto: Henriëtte Hilbink en Ilona Jacobs voor het pand van RegioBank Mulderij Hoogeveen

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen