Zakelijk

Dit zijn de 10 beste creditcards van 2020

2020 is een nieuw tijdperk. We gaan nieuwe dingen leren en maken en vooral weer kopen. Met een creditcard kun je een hele hoop dingen kopen en als het moet ook nog je geld terug krijgen waar nodig. In 2020 worden er waarschijnlijk nog meer creditcards verkocht dan dat er nu al verkocht zijn in 2019. Steeds meer mensen zien de voordelen van een creditcard. Daarom hebben wij een top 10 gemaakt voor de beste creditcards in 2020! Zo kunnen jullie de juiste creditcard kopen.

 

1 Visa World Card

 

Hier hebben we de meest geaccepteerde creditcard die er op dit moment is. Deze kaart wordt op dit moment ontzettend vaak aangevraagd. Je krijgt hem namelijk het eerste jaar gratis. Het is een aanrader op vele websites zo ook op Creditchecker. Het is een bekende website en vele mensen gaan naar deze website als ze advies willen over een creditcard.

 

2 MasterCard

 

Een van de creditcards die iedereen wel eens voorbij ziet komen is de Mastercard. Een fijn ding aan deze kaart is dat hij het eerste jaar gratis. Zeker het overwegen waard. Vele kaarten kiezen ervoor om het eerst jaar gratis te zijn, maar je kunt altijd de kaarten vergelijken om te zien welke het beste bij je past.  Zo kun je een creditcard aanvragen in 2020. Op deze website kun je ook direct je creditcard aanvragen.

 

3 Amex Flying Blue Gold

 

Een van de duurste gold cards die er is. Je krijgt daarentegen wel wat terug. De enige verzekering die je deze kaart niet met zich mee brengt is de autoverhuurverzekering. De creditcard heeft ook een aankoopverzekering van 180 dagen wat 2x zo lang is dan de voorgaande modellen.

 

4 Amex Flying Blue Platinum 

 

Deze platinum kaart van Flying Blue heeft alle verzekeringen die er zijn. Daarnaast heeft het ook een aankoopverzekering van 240 dagen. Bij deze kaart zitten 6 kaarten inbegrepen. Hierdoor is het ontzettend makkelijk om je gezin gebruik te laten maken tijdens reizen. Hierdoor is het ontzettend makkelijk om punten te sparen.

 

5 N26 Prepaid Card

 

De enige creditcard die gratis is, is deze N26 Card. Dit maakt deze prepaid creditcard erg bijzonder en erg aantrekkelijk voor veel mensen. Daarnaast betaal je geen kosten voor het opwaarderen (geld op de N26 rekening zetten).

 

6 N26 Card

 

Net als hier boven al beschreven is deze kaart gratis. Dit maakt deze prepaid creditcard erg bijzonder. Daarnaast betaal je geen kosten voor het opwaarderen (geld op de N26 rekening zetten).

 

7 American Express (AMEX) Gold

 

Het is een vrij dure GoldCard. Dat komt omdat de kaart een stuk exclusiever is dan de andere gold cards. Je inkomen bij de American Express Gold kaart moet ook liggen op meer dan €36.500. Je krijgt overigens €100 cadeau en 10.000 miles voor het spaarprogramma. Dat maakt deze kaart erg speciaal.

 

8 American Express Platinum 

 

Heerlijk genieten van alle lounges die komen bij de American Express Platinum card. Dit inclusief het goede spaarprogramma wat American Express heeft. Dit is de reden waardoor deze kaart zo ontzettend populair is bij de platinum creditcard gebruikers.

Je krijgt tot wel 6 kaarten gratis en is dus ideaal voor je familie. Naast het punten sparen krijg je bij deze creditcard ook enorm veel korting op hotels, tickets en vakanties.

 

9 Mastercard Business

 

Van deze kaart kan je er tot 50 bestellen. De kaart heeft een bestedingslimiet van €2500. Daarnaast beschikt bij over fraude-, reisongevallen-, vluchtvertraging- en een bagageverzekering. Een voordeel van deze kaart is dat je hem gratis krijgt in het eerste jaar.

 

10 Mastercard Gold

 

De gouden kaart van MaterCard is erg goedkoop. Deze creditcard aanvragen kost je €32,50 per jaar. Met deze kaart geniet je van 2x het bestedingslimiet dat je normaal hebt. Zeer handig als je eventjes krap zit. Daarom hoort deze in dit rijtje thuis.

Meer Creditcards

Meer weten over creditcards en meer kan op de website https://creditchecker.nl/.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen