Dewi’s Salon officieel geopend

Hoogeveen – Op vrijdag 18 mei is Dewi’s Salon officieel geopend. De feestelijke opening werd bijgewoond door vele belangstellenden welke met champagne werden verwelkomd.

Sinds 1 mei is Dewi Dijkstra eigenaresse van Dewi’s Salon, gevestigd aan het Haagje 109 in Hoogeveen. Op deze locatie vindt u het Centrum van Gezondheid en Welzijn.Dewi’s Salon is een schoonheidssalon welke is gespecialiseerd in huidverbetering met o.a. acne behandelingen, Shihatsu massages en bindweefsel massages.
Uiteraard kunt u er ook terecht voor bijvoorbeeld een heerlijke gezichtsbehandeling, het harsen van wenkbrauwen, oksels, benen en andere schoonheidsbehandelingen. Op de Facebookpagina van Dewi’s Salon kunt u alle behandelingen terugvinden en er verschijnen tevens regelmatig leuke acties. Like daarom vooral de pagina van Dewi’s Salon zodat u niets hoeft te missen!

De Salon is geopend op dinsdag en donderdag van 09:00 tot 17:00. Andere tijden en dagen zijn mogelijk op afspraak.
Mocht u nieuwsgierig zijn geworden, maak dan snel een afspraak met Dewi u kunt haar bereiken via telefoonnummer ‭06 – 50 80 83 58‬ of via mail  [email protected].
Tot eind mei krijgt u 10% kennismakingskorting wanneer u dit artikel meeneemt naar de salon. We hopen u snel te mogen ontvangen! Ook adverteren voor een klein bedrag en groot bereik? Kijk HIER voor de mogelijkheden