opening-De-Flexfoyer-foto-Kim-Stellingwerf
Zakelijk

De Tamboer opent De Flexfoyer

Op zoek naar een plek om te vergaderen, werken en ontmoeten? Dat kan vanaf woensdag 14 februari 2024 in De Flexfoyer van De Tamboer. De Flexfoyer is een mooie en rustige locatie, midden in de binnenstad van Hoogeveen. Het is toegankelijk voor iedereen die op zoek is naar een rustige werkplek, of je nu (zelfstandig) ondernemer of student bent. Daarnaast is er de mogelijkheid om met een grotere groep afgezonderd te vergaderen in Flexpunt, de aansluitende ruimte. De Flexfoyer is dinsdagmiddag 13 februari 2024 feestelijk geopend door Gert-Jan Kreeft van Ondernemend Hoogeveen.

De Flexfoyer is beschikbaar van dinsdag tot en met vrijdag van 09.30 tot 16.30 uur. Ingang via hoofdingang van De Tamboer.

Faciliteiten

De Flexfoyer biedt voldoende werkplekken en comfortabele stoelen voor een gesprek of overleg. Er is wifi en er zijn voldoende stopcontacten. De kosten zijn € 6,50 per uur (te betalen voor maximaal drie uur), inclusief onbeperkt koffie/thee en water, al dan niet met een smaakje. De Tamboer heeft tevens de samenwerking gezocht met La Brochette. Iedereen die in De Flexfoyer werkt kan zelf online een broodje bestellen en deze wordt verzorgd en bezorgd door La Brochette.

Flexpunt

Er is tevens een aparte vergaderruimte voor maximaal acht personen. Deze ruimte is per dagdeel te huur en dient vooraf gereserveerd te worden.

Meer informatie: www.detamboer.nl/deflexfoyer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen