Zakelijk

Bedrijvenbijeenkomst ADD Safety & Security succesvol

Op 25 mei heeft ADD Safety & Security een werkveldbijeenkomst georganiseerd voor de particuliere beveiligingsbranche waarbij de opkomst erg divers was. Bedrijven uit de verschillende regio’s waar het accent van de avond lag op samen werken en samen scholen.

Namens ADD was Dennis Coelingh van Kennis-Kunde.nl de avondvoorzitter. De hamvraag die er lag hoe er beter naar een goede samenwerking gekeken kan worden, hoe het werven van beveiligingspersoneel beter kan en waarom toekomstig personeel voor jouw bedrijf zou moeten kiezen om te solliciteren. De meningen waren divers en eind van de avond erg eensgezind.

De reden van deze vraag is prangend, de markt kampt met enorme tekorten en vandaar deze bijeenkomst. Vanuit de maatschappelijke behoefte om actiever te gaan samenwerken om te kunnen voorzien in beveiligingspersoneel is er veel behoefte aan oplossingen en samenwerking. Zonder voldoende beveiligers gaan diverse evenementen niet door. Samen zorgen de partijen zoals het lijkt voor kansrijke oplossingen.

De avond bracht een zeer positieve uitkomst waarbij de samenwerking in de toekomst zeker tot stand gaat komen voor de deelnemende partijen. De inzet is hoog! Aanwas van nieuw personeel, hoe te werven en hoe aantrekkelijk te scholen. De directie van ADD Safety & Security is dankbaar voor de mooie opkomst, inzet en het meedenken in het grotere geheel in samenwerken en samen scholen. De samenwerkende partijen hebben uitgesproken hier een vervolg aan te geven in September dit jaar. Die bijeenkomst komt er ook! Ook zal er een gastspreker komen waar ieder wat aan heeft. De locatie en inhoud daarvan houden we nog even stil, maar is zeker interessant voor iedere deelnemende partij.
Heeft uw particulier beveiliging bedrijf interesse en behoefte om ook deel te nemen aan deze bijeenkomst?
Meld u bij ADD Safety & Security via iinfo@addsecurity.nl

Foto Wim Oldenhuizing

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen